Trond Andersen på Fotografiens Hus

56793_575x800

Torsdag 6. august åpner utstillingen Silence av Trond Andersen på Fotografiens Hus. Andersen jobber med ulike teknikker for å skape det han omtaler som drømmebilder.  Fotografier smeltes sammen, og han tar i bruk grafiske virkemidler og 3D-teknikker for å skape helt nye motiver.

– Bildene er laget for at folk skal få en følelse. De er basert på en rekke forskjellige tanker og ikke en enkelt ide. Tanken er at man skal kunne reise inn i bildene og jo mer man ser, jo mer håper jeg at man vil oppleve, forteller Trond Andersen.

I utstillingen vises en blanding av eldre og nyere bilder på veggene, i tillegg er to arbeider printet på betongklosser. Alle arbeidene vil være til salgs.

Trond Andersen er utdannet innenfor grafisk design, illustrasjon og tegning og har 20 års erfaring fra grafisk bransje. Han har vunnet flere priser i ulike fotokonkurranser. Dette er hans første separatutstilling.

Se flere av Trond Andersens bilder på trond-andersen.com

Åpning torsdag 6. august kl. 18

Utstillingen henger frem til 30. august.

Velkommen!

Lying