Årets fotograf på Fotografiens Hus

1. plass-Sorthvitt-Rayner Johansen  åretsfotograf 3. runde 2015Tittel - El regreso de Padilla
1. plass i tredje runde av Årets fotograf, kategori sort/hvitt. Foto: Rayner Johansen

Fotografi viser et utvalg av de beste bildene fra konkurransen Årets fotograf 2015.

Bladet Fotografi har arrangert konkurransen Årets fotograf siden slutten av 80-tallet. Denne vinteren skal det for første gang arrangeres en utstilling med et utvalg av de beste bildene. Fra 26. november og frem til 3. januar, kan du se 20 av bildene fra konkurransen på veggene i Fotografiens Hus.

De utvalgte fotografene i utstillingen er Agnes Szedera, Marteline Nystad, Rayner Johansen, Kenneth Enstad, Henning S. Pettersen, Ann Cathrin Buchardt, Daniel Pedersen, Eduardo Valle de Antón, Eskil Wie, Jo Espen Johansen, Knut Hovind, Marianne Udnæs, Rolf Tore Kjæran, Terje Angeltveit, Tommy Jansen Bredesen og Torgeir Myklebust.

Les mer om utstillingen i kalenderen
Se Facebook-eventet her

Velkommen til åpning torsdag 26. november kl. 18!