Samtidsby og hverdag på Fotografiens Hus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Marja Skotheim Folde

Vi ønsker velkommen til åpning av utstillingen Skyggene skygger ikke av Marja Skotheim Folde.

Utstillingen handler om forholdet mellom mennesker og omgivelsene, samtidsby og hjemsted, og om hverdag. Handlingen foregår som regel i offentlig rom. Bildene er ikke oppstilt, de viser handlingene slik de utspiller seg. Fotografen er tilskuer.

Bildene utspiller seg hovedsaklig i Sør-Europas komplekse bystrukturer, som Marja har forsket på som urbanist, men inkluderer også en mindre serie fra hjemstedet Sunndalsøra. Serien fra hjemstedet følger barndomslandskapet og familien ved hennes mors, Marits, sykdomsforløp og død. Marit ble rammet av alzheimer da hun var femti, og døde i 2005.

Les mer om utstillingen her

Utstillingen åpner torsdag 27. oktober kl. 18. Den varer fram til 20. november.

Velkommen!