Vårprogram 2017


Våren 2017 viser vi utstillinger av Gjert Rognli, Marianne Nord, Nina Reistad, Merethe Wessel-Berg, Mirko Varano og Landskonkurransen 2017. Vi gleder oss!

Programmet for 2017 åpner allerede 5. januar, med utstillingen Somnulence av Gjert Rognli. Kunstneren har latt seg inspirere av drømmer og viser fargerike fremstillinger av et gåtefullt indre landskap. Utstillingen henger fram til 29. januar. Les mer her

2.–26. februar stiller Marianne Nord ut sin serie Tranquility. Hun valgte å satse på fotografiet for fullt etter sin fars død, og har jobbet med dette prosjektet det siste halvannet året. Les mer her

Nina Reistad viser nye versjoner av sine musikkbilder fra 70-tallet fra 2.–26. mars. I utstillingen Musikkportretter 1974–1986 er mange av verdens og landets mest kjente artister fremstilt på en litt annen måte. Les mer her

Kun få dager etter at landets beste fagfotografer er kåret i Landskonkurransen 2017, åpner utstillingen med et utvalg av vinnerbildene hos oss. Utstillingen vises fra 30. mars til 30. april. Mer informasjon kommer når det nærmer seg.

Merethe Wessel-Berg har vært i Buenos Aires og fotografert på tradisjonelle tangodansesteder, der folk av alle aldre kommer sammen for å danse hele natten. Resultatet kan du se 4.–28.mai i utstillingen Milonga. Les mer her

1. juni åpner utstillingen Lighter than air av Mirko Varano. Den italienske, Sverigebosatte fotografen har reist rundt i Øst-Europa og fotografert gatescener med et uventet element. Utstillingen henger fram til 25. juni. Les mer her

For løpende informasjon om våre utstillinger og alt annet som skjer hos oss, meld deg på vårt nyhetsbrev, eller lik Facebooksiden vår.

Velkommen innom!