Kulturnatt og Fotobokfestival

Oslo kulturnattVi er med på Oslo kulturnatt og Fotobokfestival Oslo også i år. 15. september blir det kveldsåpent og omvisning i utstillingen Radius 500 meter.

I forbindelse med Oslo kulturnatt og Fotobokfestival Oslo 2017 holder Fotografiens Hus kveldsåpent fredag 15. september fra kl. 18 til 22 i utstillingen Radius 500 meter av Abusdal & Abusdal. Kl. 20 blir det foredrag/omvisning med utstiller Terje Abusdal.

Radius 500 meter er et historisk dokument over lokalsamfunn på 1970- og 80-tallet, skildret gjennom en serie personlige bilder fra Setesdal. Fotografiene formidler små hverdagsglimt fanget i en tid da oljerikdommen ennå ikke hadde rukket å komme i land fra Nordsjøen. Bildene er tatt av Åsmund Abusdal, og prosjektet er satt sammen av barnebarnet Terje Abusdal. Radius 500 meter har blitt både utstilling og bok.

Oslo kulturnatt
Oslo kulturnatt er et årlig endags gratisarrangement i regi Kulturetaten, Oslo kommune og består av arrangementer over hele byen.

Se hele programmet for Oslo kulturnatt her

Fotobokfestival Oslo
Fotobokfestival Oslo 2017 arrangeres 15.–21. september og Fotografiens Hus er med som satellitt for tredje år på rad. I år foregår hovedarrangementet på Arbeidersamfunnets plass, der tre containere skal fylles med fotobokrelaterte utstillinger og aktiviteter, pluss en bokhandel. Hovedutstillingen er tematisert under paraplyordene Precious, Contemporary, Punk som er presentert i hver sin container. Fotobokfestival Oslo arrangeres av Forbundet Frie Fotografer.

Se hele programmet for Fotobokfestival Oslo her

Vi holder åpent alle dager under festivalen, unntatt mandag. Åpningstider er tirsdag-fredag kl. 10-16, lørdag søndag kl. 12–16.

Velkommen!