Påsken 2018

Foto: Christine Tolpinrud

Siste åpningsdag før påske er søndag 25. mars.

Dette er også siste åpningsdag for utstillingen Undressed av Maria Gossé. I utstillingen kan du møte en rekke burleskartister, som er fotografert i sine egne hjem. Prosjektet er en utforskning av identitet, selv-iscenesettelse og subkultur og Gossé har jobbet med det norske burleskmiljøet i tre år.

Vi åpner igjen torsdag 5. april kl. 18 med utstillingen Skogbunnens høsteventyr av Kai Tormod Hansen. Hansen har tatt med skogen hjem til kameraet og laget portretter av høstens forskjellige blader. Noen av bildene er enkle og elegante, andre gir overraskende gruppebilder, mens enkelte har et snev av humor. Alle i høstens farger. Publikum inviteres til å delta i utstillingen, ved å skape sine egne plantebilder. Utstillingen varer frem til 29. april.