Bli med inn i symbolskogen

Naturen er en skog av symboler
Lily of the Night. Foto: Maria Natalie Skjeset

Velkommen til åpning av utstillingen «Naturen er en skog av symboler» av Maria Natalie Skjeset.

Naturens og menneskesinnets mysterier står i fokus i utstillingen til Maria Natalie Skjeset på Fotografiens Hus. Bli med på en vandring innover i symbolskogen.

Bildene er inspirert av filosofi og mytologi og består av elementer fra naturen, som blomster og drømmende landskap. På utstillingen viser hun i tillegg til naturbildene flere portretter, også disse svøpt i symbolikk. I motivene skildrer hun mystiske stemninger.

– Gjennom kunsten søker jeg en forbindelse mellom naturen rundt oss og menneskets indre landskap. Utstillingen er ikke ment som en virkelighetsflukt, men heller som en invitasjon til refleksjon og en vandring innover i symbolskogen. Mennesket er av natur et søkende vesen, og som menneske føler jeg en trang til å kontemplere over livets mysterier, sier Skjeset.

Les mer om utstillingen her

Utstillingen ”Naturen er en skog av symboler” åpner torsdag 9. august kl. 18. Den vises fram til 2. september.

Velkommen til åpning!