Fotografiens Hus fyller 20

Foto: Christine Tolpinrud

Torsdag 28. februar er det 20 år siden Fotografiens Hus åpnet dørene. Vi feirer jubileet med åpent hus i nyoppussede lokaler, foredrag og underholdning. Velkommen!

Fotografiens Hus fyller 20 år og vi feirer med åpent hus i nyoppussede lokaler! Torsdag 28. februar fra kl. 18 blir det forfriskninger, foredrag med utstiller Erlend Berge og underholdning med singer/songwriter Gro Andresen.

Erlend Berge viser for tiden utstillingen «Sjå, eg kjem snart!» på Fotografiens Hus. Prosjektet er en kulturhistorisk dokumentasjon og en reise gjennom bedehusland. Det er også utgitt i bokform. Denne kvelden forteller han mer om prosjektet i et foredrag.

Singer/songwriter Gro Andresen spiller egenkomponert musikk. Tidvis melankolsk, med et håp i stemmen, får publikum en følsom opplevelse. Hun har blant annet sunget med band som Carsten Bürings orkester, Berserk bastards og i teatergruppen De utvalgte på Black Box.

Arild Sønstrød kommer for å fortelle litt om hvordan Fotografiens Hus ble til. Sønstrød var sentral i opprettelsen av huset og har mange historier om den lange veien fram til endelig åpning.

Fotografiens Hus åpnet 28. februar 1999 og består av fotogalleri, kontor for Norges Fotografforbund og møterom. Huset drives som et samarbeid mellom Norges Fotografforbund, Norske Reklamefotografer, Institusjonsfotografenes Forening, Norske Naturfotografer og Norske Fagfotografers Fond.

Link til event på Facebook: https://www.facebook.com/events/346002926126602/

Velkommen!