Vårprogrammet 2020

Foto: K. Linnea Backe

Her er utstillingsprogrammet på Fotografiens Hus våren 2020.

Januar

I januar viser Cicilie Risaasen utstillingen talktotheeye. Utstillingen kombinerer foto og maleri fra en periode på ti år og bruker farge som utgangspunkt for bildenes plassering. talktotheeye åpner 9. januar 2020. Les mer her

Foto: Cicilie Risaasen
Februar

I februar stiller Torstein Lund Eik ut prosjektet Regulert. Han setter i denne utstillingen fokus på endringene som den regulerte vannkraften skaper i landskapet. Utstillingen åpner 6. februar 2020. Les mer her

Foto: Torstein Lund Eik
Mars

I mars kan du se Mirjam Steneviks utstilling Å kome frå ei øy. Hun har over en periode på fem år dokumentert livet i den vesle øykommunen Austevoll. Prosjektet ser både bakover og framover, og utforsker de unike, rare, triste og vakre tingene en kan finne – om en bare gir stedet en sjanse. Utstillingen åpner 5. mars 2020. Les mer her

Foto: Mirjam Stenevik
April

I april viser K. Linnea Backe utstillingen Entwined. Hennes fotografier handler om bevegelse og om livsdansen vi er en del av. Utstillingen åpner 2. april 2020. Les mer her

Foto: K. Linnea Backe
Mai

Paul Sigve Amundsens Europa stilles ut i mai. Siden 2015 har han besøkt 38 land med et analogt storformatkamera fra 1969. “Europa” er et portrett av et kontinent i en tid hvor ideen om Europa og europeisk identitet er i stor endring. Utstillingen åpner 7. mai 2020. Les mer her

Foto: Paul S. Amundsen
Juni

I juni vises Kristoffer Wittrups slående arkitekturfotografier i utstillingen One. I utstillingen hyller han mennesker som tør å være alene. One åpner 4. juni 2020. Les mer her

Foto: Kristoffer Wittrup

Velkommen innom!