Ledig stilling som kommunikasjons- og medlemsansvarlig

Vi søker kommunikasjons- og medlemsansvarlig i Norges Fotografforbund/Fotografiens Hus for et ettårig engasjement.

Vi er på jakt etter en allsidig og god historieforteller som trives med selvstendige oppgaver i et sterkt fagmiljø i rask utvikling. Du har en god og sikker penn og brenner for kommunikasjon – gjennom ord og bilder.

I takt med utviklingen, endres kommunikasjon, kanalvalg og formuttrykk, og vi søker deg som ønsker å arbeide kreativt i videreutviklingen av organisasjonens dialog med omverdenen.

Arbeidsoppgaver:

Du vil jobbe innen mange deler av kommunikasjonsfaget både strategisk og operativt, og har god forståelse av hvordan budskap og stil tilpasses kanalvalg og mottakergrupper.

I det daglige vil du arbeide med alt fra budskapsutforming i sosiale medier og på nettsiden til lengre tekster, intervjuer, utstillingsanmeldelser og søknader/rapporter til det offentlige, bransjeorganisasjoner, kulturinstitusjoner og i kontakt med media.

Et viktig arbeidsområde vil være å følge opp og skape god dialog med medlemsmassen. Du vil ha det daglige ansvaret for å besvare direkte henvendelser og gi informasjon og hjelp til ca. 500 medlemmer. I tillegg vil du være ansvarlig for vårt medlemssystem for oppdatering og administrasjon av medlemskap og medlemsfordeler.

Du vil også bistå forbundets laug (lokallag) og komiteer, blant annet gjennom forberedelse og gjennomføring av webinarer, foredrag og arrangementer.

Fotografiens Hus gjennomfører 10 utstillinger per år. Du vil få ansvar for utforming, markedsføring, kommunikasjon og gjennomføring av program for utstillinger, bidra aktivt i utstillingsskifter og aktiviteter i galleriet.

Bemanning av galleriet i åpningstiden på ukedager inngår i arbeidsbeskrivelsen.

Kvalifikasjoner

Relevant utdanning fra universitet eller høyskole. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.

Meget god kunnskap om språk som virkemiddel og god formuleringsevne på norsk, både skriftlig og muntlig.

Erfaring med operativt informasjons- og kommunikasjonsarbeid.

Det vil være en fordel om du har erfaring fra organisasjons- eller kulturarbeid.

Erfaring og innsikt i fotografi som uttrykksmåte og fagområde vil være et pluss.

Personlige egenskaper

Du er nysgjerrig og samfunnsengasjert. Du er idérik og vet hvordan man påvirker gjennom et presist språk og gode bilder.

Du er ryddig, strukturert og løsningsorientert, har stor arbeidskapasitet og finner inspirasjon i langsiktige og strategiske, så vel som operative og praktiske oppgaver.

Vi tilbyr

Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et uformelt og tverrfaglig miljø.

Mulighet til å påvirke hvordan forbundet og bransjen skal kommunisere og posisjonere seg fremover.

Lønn etter avtale.

Stillingen utlyses som et ettårig engasjement, men for rette vedkommende vil det være mulighet for fast ansettelse på sikt.

Søknadsfrist er snarest og senest 22. august. Aktuelle kandidater vil bli vurdert fortløpende. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

For spørsmål, kontakt Daglig leder Heidi Thon på heidi@fotografforbundet.no/932 24 970

Søk via annonsen på finn.no