Fotografiens Hus lanserer ny visuell profil

Fotografiens Hus lanserer ny visuell profil

 

  

 

I 2023 lanserer Fotografiens Hus splitter nye nettsider. I den forbindelse lanserer vi allerede nå vår helt nye logo og fargerike, visuelle profil!

Fotografiens Hus skal gjenspeile de mangfoldige måtene fotografi i vår samtid blir benyttet for å fortelle historier. Vårt program skal bestå av etablerte så vel som lovende fotografer, med prosjekter innen et bredt spekter av sjangre og uttrykk. Vi skal sørge for at ulike stemmer får komme til uttrykk og for fornyelse i feltet. Vi skal tilrettelegge for gode kulturopplevelser for mange – og spesielt unge.

Siden 1999 har Fotografiens Hus vært et viktig visningssted for fotografi i Oslo, og dette skal vi fremover synliggjøre i enda større grad. Et ledd i dette arbeidet er en mer synlig, tidsriktig visuell profil – og våre nye nettsider som snart lanseres. Følg med! Vi gleder oss til veien videre.

Logoen og den visuelle profilen er utarbeidet av Blekksprut reklame AS.