Kunstnersamtale 23. mai: MOM/WOW/MOM

Torsdag 23. mai inviterer Fotografiens Hus til kunstnersamtale med Sara Sanderud, Malin Westermann og Monica Larsen Vegstein – ledet av Laara Matsen.

Kunstnersamtale: MOM/WOW/MOM

I utstillingen MOM/WOW/MOM utforsker Sara Sanderud, Malin Westermann og Monica Larsen Vegstein morskap fra ulike perspektiver. De tre fotografene tar for seg kompleksiteten og de forskjellige dimensjonene av foreldreskap – fra det å ønske å få barn, overgangen til å bli forelder og hvordan det er å være det.

Torsdag 23. mai 2024 inviterer Fotografiens Hus til kunstnersamtale med Sara Sanderud, Malin Westermann og Monica Larsen Vegstein – ledet av Laara Matsen.

Tid: Torsdag 23. mai kl. 18.00

Sted: Fotografiens Hus, Rådhusgata 20, Oslo

Deler av samtalen vil foregå på engelsk. Gratis inngang.

 

Laara Matsen har sin utdannelse fra Bard College i New York og har jobbet som en mangefasettert produsent og mentor av dokumentarfotografi siden 1997. Hun begynte sin karriere hos Magnum Photos I New York, var bildesjef i magasinet D2/ Dagens Næringsliv i åtte år, og har redigert og kuratert en rekke internasjonale fotoutstillinger og fotobøker. Laara var også tidligere rektor hos Bilder Nordic School of photography og fokuserer nå på Connective Storytelling, en metode for å skape og presentere visuelle historier utenfor mainstream media.

Les mer om utstillingen MOM/WOW/MOM